Home » Övriga produkter » Pallmagasin » PALOMAT® INLINE

PALOMAT® Inline

Pallmagasinet PALOMAT® Inline är designat för uppstapling och nerstapling av pallar i produktionslinjer. PALOMAT® Inline kan placeras över alla typer av conveyors, tillverkas för alla 4-vägs pallar och är samtidigt förberett för styrning, som gör den enkel och användarvänlig att integrera i anläggningens huvudstyrning.

Fullt anpassat pallmagasin

Våra inline pallmagasin kan matas från alla sidor och pallar kan matas ut åt alla håll. Du kan även välja hur många pallar som ska få plats i magasinet. Vanligast är dock att ett magasin sväljer 15 till 17 pallar. Lämpligt är såklart att anpassa stapelhöjden till eventuell lastbilshöjd för optimerade fraktförhållanden. Vi anpassar Palomat® till ert speciella behov.

Kompetent leveratör av pallhantering

För att försäkra dig som kund om ett driftsäkert, effektivt och flexibelt pallmagasin lägger vi stor vikt vid kompetent rådgivning från förfrågan till leverans. Med utgångspunkt från ett tätt samarbete mellan försäljning, konstruktion och kund, utarbetar vi den rätta pallhanteringslösningen för just din produktionsapplikation.

Det finns en ökande efterfrågan på högteknologiska produktionslösningar med målet att förbättra varje enskild verksamhets konkurrenskraft. Med pallmagasinet PALOMAT® inline är det möjligt att uppnå en mer effektiv, ekonomisk och driftsäker produktionslinje – och samtidigt skapa bättre förutsättningar för ökad lönsamhet. Uppfinn inte ett nytt pallmagasin. Kom till oss, så kortar vi din väg till en smidig och bra automatisering av pallhanteringen.

Varför ska du välja just oss som leverantör av pallmagasin?

  • Du sparar utvecklings-, konstruktions och produktionskostander
  • Du får ett nyckelfärdigt, flexibelt och vältestat pallmagasin
  • Teknisk dokumentation är på ditt eget språk
  • Vår Palomat® Inline är helt anpassad till just din automationslösning
  • Vår Palomat® Inline är lätt att integrera i övriga anläggningen