Home » Montalvo » Montalvo – Banspänningskontroll

Banspänningskontroll från Montalvo

Montalvo är specialister inom banspänningskontroll. De tillverkar ett brett spektrum av styrningar för banspänning som är lätta att installera, konfigurera och driva med ett brett utbud av funktioner för att göra din process mer effektiv. Montalvos Set it & Forget Technology säkerställer att du spenderar mindre tid på att oroa dig för din process och mer tid på att vara lönsam.

Montalvo S4 | Banspänningskontroll

Branschens enklaste regulator att använda, konfigurera och kalibrera samtidigt som du erbjuds en produkt med ett komplett utbud funktioner – utformade för att göra din process mer produktiv. Lätt att manövrera och med hög prestanda för att maximera lönsamheten.

Banspänningskontroll från märket Montalvo

Montalvo U4 | Banspänningskontroll för ”open loop”

U4 erbjuder avancerade funktioner som vanligtvis endast återfinns i kontrollsystem med sluten slinga. För öppen spänningsstyrning inkluderar modellen funktioner som mjukstart och avtagande banspänning. U4 är kompatibel med en mängd olika ingångar och säkerställer exakt spänningskontroll – från full rulle till hylsa.

Banspänningskontroll från Montalvo

Montalvo TSC™ | Kontrollsystem med avkänning av vridmomentet

För första gången någonsin i ett ”open loop”-system får du en exakt och pålitlig spänningsreferens som operatörer kan använda för att säkerställa konsekventa, banspänningen. Detta åstadkoms genom att kontinuerligt mäta bromsens vridmoment med vår unika momentsensorer TS1 och TS2.

TSC-System banspänningskontroll från Montalvo

Montalvo Z4-UL | Banspänningskontroller för avrullning med lastceller 

En suverän kontroller för ”closed loop” med banspänningsåterföring från lastceller som ger optimal banspänning. Den har ett stort utbud av funktioner och inställningar för att på bästa vis maximera dina processfunktioner.

z4-ul banspänningskontroll från Montalvo

Montalvo Z4-NL | Banspänningskontroller för drivning via nyp i mellanzoner

z4-NL Nip är utformad för mellanliggande spänningszoner som utnyttjar återkoppling från lastceller. Den har precis kalibrering för en konstant och jämn spänning. Utvecklad med ett komplett utbud av installationer och funktioner för att maximera dina processfunktioner

z4-nl banspänningskontroll från Montalvo

Montalvo Z4-RL | Banspänningskontroller för upprullning med lastcell

Utformad för kontroll av upprullningsmotorer med hjälp av återkoppling från lastceller. Den är försedd med ett komplett utbud av inställningar och funktioner för att maximera dina processfunktioner.

z4-rl banspänningskontroll från Montalvo

Montalvo Z4-UI | Kontrollenhet för avrullning med pendelvals och lastceller

Banspänningskontroller designad för att ge dig det bästa av två världar. Den styr bromsmomentet med återkoppling från pendelvals och lastceller. Detta är optimala sättet att styra banspänningen.

z4-ui banspänningskontroll från Montalvo

Montalvo Z4-UD | Kontrollenhet för avrullning med pendelvals 

Denna banspänningskontroller styr banspänningen med återkoppling från en pendelvals. Komplett utbud funktioner, specifika för pendelvals, för att maximera dina processfunktioner.

z4-ud banspänningskontroll från Montalvo