Home » Montalvo » Montalvo – Luftbromsar

Luftbromsar från Montalvo

Som skapare av den ursprungliga luftkylda bromsen, är Montalvo kontinuerligt erkänd som branschledande inom banspänningskontroll. Våra bromsar ger er ett brett vridmomentområde, hög värmeavledning, kvalitetskonstruktion, minskat underhåll och bättre prestanda för er process.

Luftbromsar ur V-serien

V-bromsarna är designade och utvecklade för att öka produktiviteten från bult till skiva till bromsdyna. Ingen annan broms i branschen är lika lätt att installera, underhålla och manövrera som V-Bromsen. Med Montalvos unika ”snap-out, snap-in” sköter du underhåll och ställer om på några få sekunder. Prestanda och produktivitet i perfekt förening.

Luftbroms från märket Montalvo

Luftbromsar ur CS-serien

Våra CS-bromsar är idealiska för småskaliga tillämpningar, med kompakt design i kombination med hög kapacitet och lågt motstånd. CS-bromsar installeras snabbt och enkelt, vilket gör att du kan komma igång fortare, på bara några minuter och det med större bromsprestanda.

Luftbroms från Montalvo

Luftbromsar ur Standard-serien

Med hög prestanda och plats för två bromsskivor har Montalvos Standardserie maximal värmeavledning, exakt spänningsreglering och enkelt underhåll redan från starten.

Luftbroms från Montalvo

Luftbromsar ur HP-serien

Högpresterande bromsar med större vridmoment, högre värmeavledning och förbättrad prestanda för att ge dig den ultimata kontrollen i de tyngre applikationerna.

Luftbroms från Montalvo

Luftbromsar ur CD-serien

Montalvos bromsar ur CD-serien har enkel installation, lågt underhåll och precisionskontroll för att ge din applikation större mångsidighet och ökad produktivitet. Idealisk för applikationer med lätta och medelstora arbetsuppgifter.

Luftbromsar ur MP-serien, Magnetisk Partikelbroms

MP-serien är smidig och dammfri med högkvalitativ prestanda – idealisk för renrumsmiljöer. MP-seriens magnetiska partikelbromsar ger den exakta kontrollen över vridmomentet, från full rulle till hylsa, vilket maximerar dina processfunktioner.

Luftbroms från Montalvo