Home » Rullaxlar

Rullaxlar – innovation genom tradition

Vi uppfann den ursprungliga rullaxeln AMAL-SHAFT® under femtiotalet och har burit detta arv sedan dess. Idag har vi ett nära samarbete med Schlumpf Scandinavia AB och vi tillverkar och säljer även de välrenommerade rullaxlarna ifrån Schlumpf.

Att leda utvecklingen framåt är vår främsta drivkraft. Tillsammans med våra kunder skapar vi unika rullaxellösningar. Ur ett helikopterperspektiv analyserar vi kundens processer och behov.

Våra rullaxlar är mer hållbara och har bättre prestanda för att vi alltid tänker ett steg längre. Genom noggranna beräkningar och smarta materialval, optimerar vi våra rullaxlar för varje unik applikation. Vi arbetar hårt för att hitta den bästa lösningen för er specifika process.

Vår personal är vår värdefullaste tillgång. Den samlade erfarenheten inom området rullaxlar och chuckar sträcker sig över mer än ett sekel. Erfarenhet betyder säkerhet. Denna kombination gör oss till en partner att växa tillsammans med.

Vår kunskap – er framgång!

Vi skapar den optimala lösningen för ert behov!
Ladda ner och fyll i vårt frågeformulär. Maila till: info@hofpartner.se

Think BIG

Vi kan producera rullaxlar som är upp till 7 meter långa och med en diameter på 600 mm.

Sju meter lång rullaxel

AMAL-SHAFT® – Expanderande rullaxlar

Redan på 50-talet uppfanns AMAL-SHAFT® här i Åmål. Sedan dess har vi förvaltat vårt arv och ständigt utvecklat våra expanderande rullaxlar.

AMAL-SHAFT® är kända som rullaxlar av högsta kvalitet och med en robusthet utöver det vanliga. I vårt val av ingående komponenter strävar vi alltid efter god funktion och robusthet.

Läs mer om AMAL-SHAFT® och se vilken variant i vårt breda program som bäst möter era behov.

Läs mer om AMAL-SHAFT®

Expanderande rullaxlar från AMAL-SHAFT

Schlumpf – Rullaxlar

Sedan 2015 tillverkar, utvecklar och marknadsför vi Schlumpfs anrika rullaxlar. Vi har ett nära samarbete med Schlumpf Scandinavia avseende försäljning och marknadsföring och ni ser oss då och då tillsammans på mässor.

När ni föredrar centrumslang framför periferislangar eller är i behov av högsta möjliga bärighet erbjuder vi hela Schlumpfs program av rullaxlar.

Klicka dig vidare och se vårt standardutbud av Schlumpfprodukter.

Läs mer om Schlumpf

Schlumpfs anrika rullaxlar

Mekaniska rullaxlar

När det bästa av det bästa krävs. När ert behov är optimal centrering i kombination med hög bärighet och säkerhet erbjuder vi marknadens bästa mekaniska rullaxlar.

Dessa axlar konstrueras och tillverkas av oss på licens från Schlumpf Scandinavia AB och vi bär vidare arvet från tiden då de tillverkades i Schweiz gällande precision och funktion.

Läs mer om mekaniska axlar

Mekaniska rullaxlar från Schlumpf

Bläddra i vår broschyr om rullaxlar och chuckar.

Ladda ner och fyll i vårt frågeformulär.Maila sedan till info@hofpartner.se så återkommer vi med en lösning för er.