Home » Montalvo » Montalvo – Lastceller

Lastceller från Montalvo

Banspänningskontroll av hög kvalitet börjar med en högkvalitativ spänningsstyrningssignal. Montalvos lastceller erbjuder branschledande känslighet för att upptäcka de minsta förändringar i spänning, minimera avfall och maximera kvalitén på din slutprodukt.

Våra lastceller finns i en mängd olika utföranden för att bäst passa i just din applikation.

montalvo-lastceller 

Signalen

Montalvo använder sig av industriledande halvledarteknik för att kunna upptäcka minsta förändring i spänningen.

Återupprepning

Konsekvent repeterbar produktivitet bygger på en konsekvent repeterbar spänningssignal. Våra lastceller ger dig den pålitliga och exakta spänningssignalen du behöver, VARJE GÅNG.

Pålitlighet

Din applikation är beroende av tillfällig spänningsåterkoppling för att kunna bibehålla exakt och precis spänning. Montalvos lastceller är byggda för tillförlitlighet.

Lång hållbarhet

Rostfritt stål, IP54 eller IP67-kapsling, överbelastningsskydd och kemisk och korrosionsbeständighet ger lastcellen en längre livstid.

Support

Som återförsäljare för Montalvo så hjälper vi självklart till med fortlöpande service och har ett brett sortiment av eftermarknadsprodukter.

Utökade möjligheter

Montalvos lastceller hjälper er att uppnå mer. Förbättrad kvalité på slutprodukter, ökad produktivitet och minskat spill är bara några av fördelarna.