Home » Montalvo » Montalvo – Svivlar

Svivlar från Montalvo

Högpresterande, roterande högkvalitativa svivlar för användning med Montalvos HPS- eller CD-slirkopplingar. Idealisk för applikationer med begränsat utrymme. Montalvos svivlar säkerställer ett konstant luftflöde under hela rotationen.

Mikrosvivlar

Montalvos Mikrosvivlar är en mekanisk roterande enhet som tillåter överföring av luft till och från roterande utrustning. Den används i maskiner som kräver konstant luftflöde under rotationen och kan arbeta i hastigheter upp till 7000 varv / min med ett maximalt lufttryck på 75 psi. Den lilla storleken är idealisk för användning i applikationer med begränsat utrymme. MRU använder mikro-precisionsinstrumentlager och en koltätning. Axeln är tillverkad av robust rostfritt stål.

liten-rotationskoppling

Tryck på bilden för att läsa mer om denna kategori

Svivlar- HPS

Sviveln RU är en mekanisk roterande anordning som tillåter överföring av luft till och från roterande utrustning. Den rekommenderas för användning med vår HPS-koppling (som kräver ett konstant luftflöde under rotationen) som arbetar med hastigheter upp till 3500 varv per minut och vid ett maximalt lufttryck på 75 psi. Den lilla storleken är idealisk för användning i applikationer med begränsat utrymme. RU-höljet är aluminium och har en kol-grafithärdad ståltätning.

roationskoppling-HPS

Tryck på bilden för att läsa mer om denna kategori