Home » Övriga produkter » Pallmagasin » PALOMAT® 5

PALOMAT® 5

Pallmagasinet PALOMAT® 5 – som är en del av vårt Stand Alone sortiment – är idealisk för hantering av flera pallar åt gången. Du sätter in eller tar bort 1-5 pallar åt gången med hjälp av en lyftvagn, el-lyftare eller truck. All pallhantering sker i golvhöjd.

PALOMAT® 5 ska aktiveras manuellt varje gång den ska utföra en funktion – med enbart ett tryck på reset- och därefter startknappen utför pallmagasinet staplings- eller avstaplingsfunktionen. PALOMAT® 5 kan själv räkna ut om den skal stapla eller avstapla och hanterar max 15 till 25 pallar.

Önskar du att få till exempel 3 pallar ut från PALOMAT® 5, anger du det ganska enkelt genom att välja ”3” med reglaget och trycker på reset- och därefter startknappen. Vid stapling är pallmagasinet PALOMAT® 5 alltid redo att ta emot 1-5 pallar.

PALOMAT® 5 levereras inkl. en max-melder vid 15 eller 25 pallar, som är integrerad i pallmagasinet. När den 15./25. pallen sätts in, avstaplar pallmagasinet automatiskt den totala stapeln.

PALOMAT® kan hantera alla 4-vägs pallar i trä, plast och metall, som varierar i både längd, bredd och höjd. Vi kan anpassa PALOMAT 5, så att den passar exakt till din pall.